Promytá a ručně sbíraná káva dozrává v různých mikroregionech Karnataky. Vybírá se jen to nejlepší. Výsledkem je jemná chuť se sladkými tóny mléčné čokolády a minimální kyselost.
Silná ovocná vůně je jen (dokonalý) začátek. Po napití ucítíte švestky s čokoládou a nádherně smetanovou chuť. Na konci vás pak čekají lehké vinné tóny.
Tradiční, výrazná a prvotřídně vyvážená. Dvě pečlivě vybrané arabicy dohromady tvoří čokoládové a mandlové tóny, které doplňuje sladké kandované ovoce.
Jedinečný proces monzunování napodobuje původní přepravu kávy na plachetnicích. A hlavně jí dodává lehce zemitou chuť plnou hořké čokolády, mandlí a kořeněných tónů.
Na svazích sopky Jumay má káva vše, co potřebuje. Na její chuti je to znát – ucítíte v ní hořkost čokolády a pomerančové kůry doplněné o svěží tóny citronového koláče.
Za svojí chuť vděčí nejen 1 800 m n. m., ale také tradičnímu způsobu zpracování. Svěží káva se hodí na filtr, ve kterém nejlépe vyniknou citrusy spolu s borůvkami a květinovými...