Vymazat filtry
Promytá káva od burundských nadšenců ideální na filtr. Chuť plná citrusů, zralého ovoce a karamelu.
Carlos Pola pěstuje kávu s respektem k přírodě a místní komunitě. Naturálka z pohoří Apaneca se hodí na filtr a ucítíte v ní bylinky, med a brusinky.
Ručně sbíraná naturální káva se suší až 4 týdny. Díky tomu získává ideální chuť na filtr a kombinuje vyváženou chuť citrusů, čokolády a koření.
Speciální limitka zpracovaná metodou natural. Černý čaj, bergamot, tmavá čokoláda a borůvky — neskutečná chuťová kombinace, která vystřelí vaše chuťové pohárky až do kosmu!
Speciální limitka zpracovaná metodou fully washed. Švestky, čokoláda, čaj Oolong — neskutečná chuťová kombinace, která vystřelí vaše chuťové pohárky až do kosmu!
Dlouho očekávaná káva z Indonésie. Svěží chuť plná peckovitého ovoce, koly a třtinového cukru
Mikrolot a navíc zpracovaný metodou natural nabízí neskutečnou chuťovou kombinaci lesních plodů, pravé vanilky a černého čaje.
Pochází z oblasti, které se přezdívá „africké Skotsko“. Díky vysokohorskému klimatu získává svěží chuť borůvek, ibišku a černého čaje.