Vymazat filtry
Ručně sbíraná káva dozrává v mikroregionech Karnataky. Vybírá se jen ta nejlepší – výsledkem je jemná chuť mléčné čokolády s minimální kyselosti.
Silná ovocná vůně je jen (dokonalý) začátek. Po napití ucítíte švestky s čokoládou a lahodnou smetanovou chuť, které uzavírají vinné tóny.
Místní farmáři si zakládají na respektu – k přírodě i sobě samým. Díky tomu vzniká káva s tóny cukrovinek, mléčné čokolády a lískooříškovou hořkostí.
Káva z oblasti proslulé těmi nejlepšími zrnky, které ukrývají typický cistrusový profil. Svěžest doplňují tóny květin a hořká čokoláda.
Nádech santalového dřeva tabáku v aroma prozradí, že jde o kávu ze země doutníků. Samotná chuť je čistá jen s minimální ovocností.
Kombinaci lesního ovoce, červeného pomeranče a karamelu má na svědomí Alfonso Tejada. Odborník, od kterého se učí všichni místní farmáři.
I bez kofeinu může chutnat. V tomhle případě po čokoládě, kterou vyvažuje sladký třtinový cukr a svěží zelené jablko.
Promytá káva od burundských nadšenců ideální na filtr. Chuť plná citrusů, zralého ovoce a karamelu.
Pochází z oblasti, které se přezdívá „africké Skotsko“. Díky vysokohorskému klimatu získává svěží chuť borůvek, ibišku a černého čaje.