Nekyselá káva
Značky
Acidita?
Balení
Chuťové tóny?
Metoda zpracování
Mletí
Odrůda
Příchuť
Složení
Stupeň pražení
Typ kávy
Velikost (g)
Vlastnosti
Země původu?
Značka
Vyberte si na Coffeespotu nekyselou kávu s dopravou zdarma od 1 000 Kč a poznejte kouzlo moravské pražírny.
Nekyselé kafe
Kyselost, označovaná také jako acidita, je jednou z důležitých chuťových složek kávy. Může být nízká, střední i vysoká, ale existují i kávy, které jsou zcela bez acidity. Právě ty se vyznačují spíše hořkou, zemitou chutí s tóny čokolády, mandlí a jiných druhů ořechů, kakaa, ale i koření a tabáku. Kyselost, v tomto případě nekyselost, dodává kávě nejen druh rostliny, lokalita a podmínky, ve kterých se pěstuje, ale i způsob zpracování a pražení.
Nízkou nebo žádnou kyselostí se vyznačují zejména kávy z Brazílie, ale také například z Indie.
Náš tip
Kávu bez acidity ocení zejména kávoví nováčci, kteří se ve světě výběrovky teprve rozkoukávají. Chutnat ale bude i fajnšmekrům, kteří si chtějí užit kávu, u níž kyselost nehraje prim. Všechny kávy bez acidity v naší aktuální nabídce najdete přes speciálního kávového průvodce. Tam si kromě stupně acidity navolíte i chuť a způsob přípravy.
Jak to děláme my v COFFEESPOTU
Napřed vybereme tu nejlepší nekyselou. Nosem, očima a samozřejmě i chuťovými buňkami. Když káva přijede k nám, pražíme ji denně po menších dávkách a poté ji hned balíme a posíláme. Dostane se k vám tak ještě začerstva.
Na CoffeeSpotu objevíte nejen výjimečnou nekyselou kávu, která zaujme jak nováčky v oblasti kávy, tak zkušené baristy, ale také exkluzivní čokoládu přímo z čokoládovny Janek. Kromě tradičních chutí nabízíme také květinovou kávu, kořeněnou kávu, nebo také luxusní kávu pro ty, kteří si chtějí vychutnat chuť kávy bez kompromisu. Ať už preferujete balení 250 g, 500 g nebo 1 Kg, u nás najdete to pravé. Navíc při nákupu nad 1 000 Kč vám zboží doručíme zdarma.