☕️ TA NAŠA nekyselá – espresso směs vyladěná do kávovaru
Vždy čerstvá
Káva pro každého
Pražírna z Moravy
Rychlé doručení
Doprava od 59 Kč
COFFEESPOT podle vás
Ať už máte jakoukoliv představu, splníme ji. Naši kávu zabalíme do loga vaší firmy nebo osobního vzkazu a včas doručíme. Samozřejmě čerstvě upraženou a voňavou, jak je u nás zvykem.
Jak to může vypadat?COFFEESPOT do práce
Dobrou kávu byste měli mít všude – i v práci. Provoňte svoje kanceláře čerstvě upraženými zrnky z moravské pražírny. Ať každý všední den stojí za to (a rychleji utíká).
Jak na to?Časté dotazy
Káva
-
Podle čeho si mám kávu vybrat?
-
Jakou kávu byste doporučili na espresso, moka konvičku, french press.
-
Jaký je rozdíl mezi vaší kávou a kávou ze supermarketu?
-
Jakou trvanlivost má vaše káva?
-
Je možné kávu namlít?
Nákup na e-shopu
-
Můžu si u vás vyzvednout zboží osobně?
-
Když dnes objednám, kdy zboží dostanu?
-
Můžu si kávu vyzvednout v COFFEESPOTU v Praze?
-
Jak funguje platba kartou?
-
Mohu změnit nebo zrušit svoji objednávku?
Jak kávu pražíme
Zrnka se pražením buď stanou jen další kávou z mnoha, nebo se promění v jedinečný chuťový zážitek.
Každý den pražíme přesně tolik, kolik objednáte. Aby se vám do rukou dostala vždy čerstvá zrnka – jen tak si naplno vychutnáte jejich jedinečný charakter. Ten respektujeme a nesnažíme se ho měnit. Naopak. Pražíme zkrátka tak, abychom nechali rozvinout přirozenou chuť každé kávy a dostali z ní maximum.
Teplotu i čas proto upravujeme podle toho, co máme zrovna v pražičce. Celou dobu hlídáme každičký detail, protože právě to dělí vynikající kávu od té obyčejné.
Nakouknout do pražírnyJak kávu skladovat
Kávu vždy rozbalte až těsně před přípravou. Ani potom ji nemusíte do ničeho přesypávat. Prostě sáček znovu uzavřete pomocí zipu. Třívrstvé obaly kávu chrání před vzduchem, zatímco jednosměrným ventilem může unikat přirozeně vznikající oxid uhličitý. Zrnka se tak mohou vydýchat, ale nezvětrají.
Balení dejte někam, kde je stálá teplota a sucho – což rozhodně není lednička nebo mrazák. Káva by v nich zbytečně nasávala vlhkost a okolní pachy. Tady by ani naše speciální sáčky nepomohly.
Kávový slovník
Něčemu nerozumíte? Najděte ta správná slova, když se mluví o kávě.
Všechny pojmySouvisející produkty
Detailní popis produktu
Káva je vhodná na espresso, všechny kombinace s mlékem a nejlépe si rozumí s domácím kávovarem. Užijte si jí.
O kávě
Vyladěná směs TA NAŠA nekyselá je složena ze dvou lahodných brazilských káv:
- Brazílie Cemorrado Hazel
- Brazílie Cemorrado Chocolate
Káva, která osloví každého
- Káva je vyladěná na espresso — pro kavárny, kanceláře a pro přípravu v domácím espresso kávovaru.
- Lahodná v kombinaci s mléčnými nápoji — Cappuccino, Caffè latte, Latte Macchiato, Flat White.....atd
- Dopřát si ji můžete i na filtr — očekávejte plnější a výraznější chuť.
Jak připravit kávu TA NAŠA nekyselá
Kávu namelte na hrubost vyhovující vybrané přípravě kávy. Kávu dodáváme standardně zrnkovou (nemletou). Pokud od nás chcete kávu umlít, zvolte tuto možnost výše + uveďte způsob, jak budete kávu připravovat (espresso, moka, filtr, turek, french press...)
Kávu můžete připravit tak, jak to máte nejraději. Je vhodná pro všechny oblíbené metody přípravy kávy. Užijte si ji třeba pokaždé jinak!
Doplňkové parametry
Kategorie: | Espresso káva |
---|---|
? Acidita: | Nízká |
Balení: | Pytlík, Sáček |
? Chuťové tóny: | Čokoládová, Oříšková |
Metoda přípravy: | Pákový kávovar, Automatický kávovar, Moka konvička, Zaliju si "na turka" |
Microlot: | Ne |
Mletí: | Velmi jemně mletá, Jemně mletá, Středně mletá, Hrubě mletá, Velmi hrubě mletá |
Příchuť: | Čokoláda, Oříšky |
Složení: | 100% Arabica |
Stupeň pražení: | 4 - Intenzivní |
Typ kávy: | Espresso, Filtrovaná, Ledová káva, Mletá, Zrnková |
Velikost (g): | 250 g, 1 000 g |
Vlastnosti: | Espresso, Káva do džezvy, Káva do French Pressu, Sezónní směs, Výběrová káva |
? Země původu: | Brazilská káva |
Značka: | Coffeespot |
Pražená káva zrnková: | 100% Arabica |
Země: | Brazílie |
Složení: | Brazílie Cemorrado Hazel, Brazílie Cemorrado Chocolate |
Chuť: | Čokoláda, oříšky |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.