Poukaz na cupping
Vždy čerstvá
Káva pro každého
Pražírna z Moravy
Rychlé doručení
Doprava od 59 Kč
COFFEESPOT podle vás
Ať už máte jakoukoliv představu, splníme ji. Naši kávu zabalíme do loga vaší firmy nebo osobního vzkazu a včas doručíme. Samozřejmě čerstvě upraženou a voňavou, jak je u nás zvykem.
Jak to může vypadat?COFFEESPOT do práce
Dobrou kávu byste měli mít všude – i v práci. Provoňte svoje kanceláře čerstvě upraženými zrnky z moravské pražírny. Ať každý všední den stojí za to (a rychleji utíká).
Jak na to?Časté dotazy
Káva
-
Podle čeho si mám kávu vybrat?
-
Jakou kávu byste doporučili na espresso, moka konvičku, french press.
-
Jaký je rozdíl mezi vaší kávou a kávou ze supermarketu?
-
Jakou trvanlivost má vaše káva?
-
Je možné kávu namlít?
Nákup na e-shopu
-
Můžu si u vás vyzvednout zboží osobně?
-
Když dnes objednám, kdy zboží dostanu?
-
Můžu si kávu vyzvednout v COFFEESPOTU v Praze?
-
Jak funguje platba kartou?
-
Mohu změnit nebo zrušit svoji objednávku?
Jak kávu pražíme
Zrnka se pražením buď stanou jen další kávou z mnoha, nebo se promění v jedinečný chuťový zážitek.
Každý den pražíme přesně tolik, kolik objednáte. Aby se vám do rukou dostala vždy čerstvá zrnka – jen tak si naplno vychutnáte jejich jedinečný charakter. Ten respektujeme a nesnažíme se ho měnit. Naopak. Pražíme zkrátka tak, abychom nechali rozvinout přirozenou chuť každé kávy a dostali z ní maximum.
Teplotu i čas proto upravujeme podle toho, co máme zrovna v pražičce. Celou dobu hlídáme každičký detail, protože právě to dělí vynikající kávu od té obyčejné.
Nakouknout do pražírny

Jak kávu skladovat
Kávu vždy rozbalte až těsně před přípravou. Ani potom ji nemusíte do ničeho přesypávat. Prostě sáček znovu uzavřete pomocí zipu. Třívrstvé obaly kávu chrání před vzduchem, zatímco jednosměrným ventilem může unikat přirozeně vznikající oxid uhličitý. Zrnka se tak mohou vydýchat, ale nezvětrají.
Balení dejte někam, kde je stálá teplota a sucho – což rozhodně není lednička nebo mrazák. Káva by v nich zbytečně nasávala vlhkost a okolní pachy. Tady by ani naše speciální sáčky nepomohly.
Kávový slovník
Něčemu nerozumíte? Najděte ta správná slova, když se mluví o kávě.
Všechny pojmyDetailní popis produktu
Tento rituál, známý také jako „kávové degustace“, je skvělou příležitostí nejen pro odborníky, ale i pro všechny, kteří chtějí prohloubit své znalosti o kávě a objevit, jak různé druhy zrn mohou ovlivnit chuťový zážitek. Poznáte proces, který vám umožní objevit všechny skryté chutě a aromata kávy.
S naším hlavním pražičem Michalem, je to nejen edukativní, ale i zábavné! Pokud se chcete ponořit do světa kávy, ochutnat kávové speciality, nebo si jen užít příjemné chvíle s přáteli, cupping je přesně to, co hledáte.
Káva se při tomto způsobu ochutnávání připraví pomocí mletí a zalití horkou vodou, čímž vznikne vrstva pěny. Nejprve se hodnotí vůně mletých zrn, pak se ochutná káva po odstranění pěny. Během cuppingu se porovnávají různé druhy kávy, aby se odhalily rozdíly v chuti, těle, ovocnosti a sladkosti. Je to skvělý způsob, jak poznat kvalitu kávy a její původ.
- Michal vás vtáhne do světa kávy
- Můžete se těšit na více než šest vzorků káv
- cupping je doplněn o skvělý tip na kávové nápoje
- s sebou si domů odnesete Vámi vybranou kávu, která Vás uchvátí
Těšíme se na Vás! Přijďte!
PS: Storno je ve výši plné ceny. ALE! Komukoliv můžete poukaz předat, aby nepropadnul.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.