Spojili jsme se s Čokoládovnou JANEK

Znamená to pro nás strašně moc – pražírna je už 11 let naším domovem. Budovali jsme ji, každý den do ní dávali kus sebe. Rozhodování tak vůbec nebylo lehké. O to sladší je ale výsledek. 

Loučíme se?

Kdepak, to bychom pražírně nemohli udělat. A koneckonců ani vám. Jenom jsme přizvali na pomoc lidi, kterým věříme. U kterých víme, že mají stejné nastavení i hodnoty. 

Jádro COFFEESPOT tak zůstává pořád stejné. Dohlížíme na chod, pomáháme s vedením, vybíráme zrnka a hlavně kontrolujeme to nejdůležitější – kvalitu kávy. Vždyť právě tou jsme si vás získali.

foto-spojeni

Společná minulost i vize

Když jsme se rozhodli, že je potřeba zvolnit, nemuseli jsme vůbec chodit daleko. Ať už doslova nebo obrazně.

Václava, majitele uherskobrodské Čokoládovny JANEK, známe dlouhá léta. Chvíli u nás dokonce pracoval. I když od nás v roce 2016 odešel, nikdy jsme se vlastně nerozloučili. Spojuje nás hluboké přátelství i společná filozofie – dopřát lidem kus poctivého řemesla. 

Roky dařilo jak nám, tak čokoládovně. A teď v tom budeme společně pokračovat. 

Jedna rodina

Zkušenosti a rady už si dnes jen nepředáváme, ale rovnou z nich čerpáme. Spojujeme síly, rozšiřujeme nabídku a zlepšujeme servis. Abyste se k nám často (a rádi) vraceli. Nic z toho by ale nefungovalo, kdybychom se s čokoládovou partou tak dobře neznali

Těšíme se, co všechno spolu ještě vymyslíme. Takže JANKU, vítej v rodině!

Napsali o našem spojení:

forbes seznam-zpravy cc