Aby se vám snadno nakupovalo, používáme na webu k personalizaci a analýze návštěvnosti cookies. Více informací

Sledujte nás na sítích

 

Instagram

cena: 135,00 Kč (5,18 EUR)
skladem

Nejprodávanější

cena: 149,00 Kč (5,72 EUR)
skladem
cena: 179,00 Kč (6,87 EUR)
skladem
cena: 199,00 Kč (7,64 EUR)
skladem

Recenze
Zákazníci nás mají rádi

Hodnocení z našeho Facebooku

Facebook hoodnocení

 

zobrazit další

 

Heureka hodnocení

 

 

Zákazníci nás mají rádi a my se jim za to odvděčujeme stále lepšími službami.

Zkuste to s námi také.

Hipster na kole pije kávu

Ověřeno zákazníky

Přidáno: 16.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

velký sortiment kávy
zatím ta nejlevnější nabídka se kterou jsem se dosud setkal
velmi nadprůměrná káva
mají v nabídce vyjma kávy i jiný sortiment
prostě docela zajímavá a dobrá celková nabídka

Proti:

nabízejí i robustu takže je dobré si dopodrobna před nákupem přečíst co kupuju
u kávového sortimentu by mohli někdy nabízet nějakou slevu ale i tak jsem s nimi prozatím spokojen

 

Přidáno: 16.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Výborná káva, rychlost dodání, bezproblémovéá komunikace při individuálních požadavcích

 

Přidáno: 14.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychle dodani.
Dobrá kvalita kávy.

 

Přidáno: 13.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Výborná káva

 

Přidáno: 12.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Chut kafe: nezajimava. Jako bezne kafe ze supermarketu.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den Viktore. Děkujeme za reakci a hodnocení. Káva Peru Chanchamayo, kterou jste objednal je u zákazníků jednou z nejoblíbenejších právě pro svou čokoládovo-karamelovo-mandlovou chuť a svěžím nádechem červeného grepu. Kávy ze supermarketu mají jeden zásadní rozdíl a ten, že jsou přepražené až spálené a mají neurčitou dobu od pražení s nedohledatelným půvdem..... Což je pravý opak toho, co děláme a jak na kávu jako produkt pohlížíme.
Je možné, že je chuťový profil pro vás nezajímavý. Také záleží na tom, jak jste kávu připravoval (hrubost mletí, teplota vody...atd)
Přejeme krásný den. S pozdravem za tým pražírny Coffeespot Radka Sopůšková
 

Přidáno: 12.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

super ceny a výborná káva s rychlou dodávkou

Pro:

rychlá dodávka
skvěle zabaleno
super ceny a výborná káva

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hezké hodnocení. Je to motivace pro celý tým pražírny do další práce!
S pozdravem za pražírnu Coffeespot Jiří Plšek
 

Přidáno: 12.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychle, jednoduše, kvalitně

 

Přidáno: 11.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Zatím jsme ochutnali jen jednu ze zakoupených káv a je super. Těšíme se na další.

Pro:

Široká nabídka
Rychlé doručení
Chuť
Cena

 

Přidáno: 11.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Velmi rychlé dodání a čerstvost pražení, moc se těším na každou objednávku, když přijde a já si pomelu a udělám kávu.

Pro:

kvalitní káva
čerstvost pražení
lhůta dodání
rychlost

 

Přidáno: 10.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Proti:

Nelze platit kartou.

 

Přidáno: 09.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Jsem velmi spokojen s rychlostí dodávky, balením i komunikací a jako třešničku na dortu jsem hned při první objednávce obdržel krásný a praktický dárek. Smozřejmě, objednaná káva je výborná.

 

 

Přidáno: 09.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

vynikající káva
rychlost dodání
čerstvost kávy - odeslána po pražení

 

Přidáno: 07.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlost, kcalita

 

Přidáno: 07.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

už neobjednám

Pro:

vše vyřízeno rychle

Proti:

káva mi nechutná, přijde mi bez chuti a vůně
objednány dva druhy, chutnají stejně, vyvanutě
zpětná vazba eshopu naprosto bez reakce

 

Přidáno: 02.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlost dodani, informovanost