Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení

Bezpečí Vašich osobních údajů je pro COFFEESPOT prioritou

  • Udělujete tímto souhlas firmě Coffeespotcz s.r.o., vedené Krajským soudem v Brně oddíl C, vložka 109647, se sídlem Bílovice 543, 68712, IČ 07694148, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • e-mailovou adresu
  • Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  • Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  • Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • UX designer Lukáš Dubina se sídlem A.Roškotové 1355, 258 01, Vlašim, IČ: 76165701, DIČ: CZ8403280589
  • Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  • Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  • Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Cold Brew Coffee: Dopřejte si studené kofeinové osvěžení
08.05.2019
Cold Brew Coffee: Dopřejte si studené kofeinové osvěžení
Nemáte v létě chuť na espresso? Zkuste variantu ledové kávy Cold Brew Coffee. Při přípravě vůbec nepřijde do styku s horkou vodou. Jak vykouzlit tu ne... číst celé
Washed, natural, honey: Hlavní metody zpracování kávy
10.03.2019
Washed, natural, honey: Hlavní metody zpracování kávy
Na obalech s kvalitní zrnkovou kávou se setkáte s označením způsobu zpracování, kterým daný druh prošel. Jeho správné provedení významně ovlivňuje chu... číst celé
Pražíme a inovujeme - jak vzniká nová pražírna kávy?
04.02.2019
Pražíme a inovujeme - jak vzniká nová pražírna kávy?
Většina lidí si kvalitní produkty spojuje s výjimečnými příležitostmi. My ale chceme, aby kvalitní káva byla přirozenou součástí běžného dne. číst celé
Srovnání zrnkové kávy Arabiky a Robusty
18.01.2019
Srovnání zrnkové kávy Arabiky a Robusty
Kávovníků existuje přes 120 druhů. Jaké jsou hlavní rozdíly mezi nejznámější kávou Arabica a Robusta? Která je kyselejší a která má vyšší podíl kofein... číst celé
Kávové novinky do e-mailu

Jsme česká pražírna kávy

Kávu střežíme od zrnka na plantáži až k šálku lahodné kávy na vašem stole. S nejvyššími nároky hledáme pěstitele nejlepších kávových zrn. Ke každému zrnku kávy pohlížíme s respektem, který si plně zaslouží. Tak jako všichni, kteří se podíleli na tom, že může být ve vašem šálku. S citem, láskou a pečlivostí kávu pražíme a balíme. S radostí vám upraženou kávu dodáme.

Jiří Plšek

Jirka Plšek
hlavní pražič COFFEESPOT

Jiří Plšek a Coffeespot Pražírna kávy z Moravy

Užitečné informace

PražírnaKde ochutnat?Káva podle země původuČasté dotazyKávový slovníkRecenzeBlog
 

Kontakty

Jen co kávu upražíme,
na e-mail vám odpovíme. kavaprazena@email.czcelý kontakt

Přijďte si nakoupit

Pražírna kávy

Pražírna kávy COFFEESPOT
Huštěnovice 61
68703 (Zlínský kraj)

Po - Pá: 8:00 - 17:00 hod.

více informací


Kudyznudy.cz - tipy na výlet Káva do vlastního hrnku

Copyright © 2011 - 2019 COFFEESPOT.cz - Všechna práva vyhrazena / Design od Lukáš Dubina
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz