Kolumbie La Parada 100g
Vždy čerstvá
Káva pro každého
Pražírna z Moravy
Rychlé doručení
Doprava od 59 Kč
COFFEESPOT podle vás
Ať už máte jakoukoliv představu, splníme ji. Naši kávu zabalíme do loga vaší firmy nebo osobního vzkazu a včas doručíme. Samozřejmě čerstvě upraženou a voňavou, jak je u nás zvykem.
Jak to může vypadat?COFFEESPOT do práce
Dobrou kávu byste měli mít všude – i v práci. Provoňte svoje kanceláře čerstvě upraženými zrnky z moravské pražírny. Ať každý všední den stojí za to (a rychleji utíká).
Jak na to?Časté dotazy
Káva
-
Podle čeho si mám kávu vybrat?
-
Jakou kávu byste doporučili na espresso, moka konvičku, french press.
-
Jaký je rozdíl mezi vaší kávou a kávou ze supermarketu?
-
Jakou trvanlivost má vaše káva?
-
Je možné kávu namlít?
Nákup na e-shopu
-
Můžu si u vás vyzvednout zboží osobně?
-
Když dnes objednám, kdy zboží dostanu?
-
Můžu si kávu vyzvednout v COFFEESPOTU v Praze?
-
Jak funguje platba kartou?
-
Mohu změnit nebo zrušit svoji objednávku?
Jak kávu pražíme
Zrnka se pražením buď stanou jen další kávou z mnoha, nebo se promění v jedinečný chuťový zážitek.
Každý den pražíme přesně tolik, kolik objednáte. Aby se vám do rukou dostala vždy čerstvá zrnka – jen tak si naplno vychutnáte jejich jedinečný charakter. Ten respektujeme a nesnažíme se ho měnit. Naopak. Pražíme zkrátka tak, abychom nechali rozvinout přirozenou chuť každé kávy a dostali z ní maximum.
Teplotu i čas proto upravujeme podle toho, co máme zrovna v pražičce. Celou dobu hlídáme každičký detail, protože právě to dělí vynikající kávu od té obyčejné.
Nakouknout do pražírny

Jak kávu skladovat
Kávu vždy rozbalte až těsně před přípravou. Ani potom ji nemusíte do ničeho přesypávat. Prostě sáček znovu uzavřete pomocí zipu. Třívrstvé obaly kávu chrání před vzduchem, zatímco jednosměrným ventilem může unikat přirozeně vznikající oxid uhličitý. Zrnka se tak mohou vydýchat, ale nezvětrají.
Balení dejte někam, kde je stálá teplota a sucho – což rozhodně není lednička nebo mrazák. Káva by v nich zbytečně nasávala vlhkost a okolní pachy. Tady by ani naše speciální sáčky nepomohly.
Kávový slovník
Něčemu nerozumíte? Najděte ta správná slova, když se mluví o kávě.
Všechny pojmySouvisející produkty
Detailní popis produktu
Další ovocná a chuťová specialita z naší limitované edice kávy na filtr White Bean čeká na ty nejrychlejší z vás!
Tato vzrušující káva z kolumbijské farmy La Parada je zpracována ručně, metodou anaerobic natural - fermentace v tancích bez přístupu vzduchu po dobu několika dnů.
O kávě
Jedinečně ovocné a sladké chutě této limitky vystřelí vaše chuťové buňky až do kosmu. Farmář Alberto Martinez je první generací pěstitelů kávy, když před 15ti lety koupil farmu La Parada.
Po boku své manželky a synů pěstuje odrůdy catimor, gejša, pacamara a růžový bourbon na 5 hektarech půdy.
La Parada se nachází ve městě Arenosa, v oblasti Algeciras of Huila. Leží ve výšce 2000 m.
Třešně jsou selektivně ručně sbírány 12-ti zaměstnanci, které najímá speciálně pro tento proces.
Jak připravit kávu Kolumbie La Parada?
Kávu namelte na hrubost vyhovující vybrané přípravě kávy. Kávu dodáváme standardně zrnkovou (nemletou). Pokud od nás chcete kávu umlít, zvolte tuto možnost výše + uveďte způsob, jak budete kávu připravovat.
Kávu si můžete připravit tak, jak to máte nejraději.
Doporučujeme ji ale připravit ALTERNATIVNÍ METODOU na filtr (např. Aeropress, French press, V60, Chemex...), kdy se nejvíce rozvinou její chuťové vlastnosti.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Filtrovaná káva |
---|---|
#Tag: | Akce, Kvalitní, Luxusní, Nejlepší |
Acidita: | Vysoká |
Balení: | Sáček, Pytlík |
Dárky: | Pro maminku, Pro babičku, Pro sestru, Pro přítelkyni, Pro tátu, Pro dědu, Pro bratra, Pro přítele, Pro zaměstnance, Pro šéfa, Narozeninové dárky, Pro učitelku |
Chuťové tóny: | Sladká, Ovocná |
Metoda přípravy: | Na filtr, Pákový kávovar, Automatický kávovar, Moka konvička, Zaliju si "na turka" |
Metoda zpracování: | Anaerobic Natural |
Mletí: | Velmi jemně mletá, Jemně mletá, Středně mletá, Hrubě mletá, Velmi hrubě mletá |
Odrůda: | Geisha |
Příchuť: | Mandarinka, Kandované ovoce, Ostružiny |
Složení: | 100% Arabica |
Stupeň pražení: | 1 - Světlé |
Typ kávy: | Cappuccino, Espresso, Filtrovaná, Jednodruhová, Ledová káva, Mletá, Mocca, Překapávaná, Zrnková |
Velikost (g): | 100 g |
Vlastnosti: | Espresso, Káva do džezvy, Káva do French Pressu, Limitovaná edice, Moka káva, Překapávaná káva, Výběrová káva |
Země původu: | Kolumbie káva |
Značka: | Coffeespot |
Pražená káva zrnková: | 100% Arabica |
Metoda zpracování: | Anaerobic Natural |
Země: | Kolumbie |
Stupeň přažení: | 1 - světlé |
Odrůda: | Geisha |
Nadmořská výška: | 2000 m |
Zpracovatelský závod: | La Parada |
Region: | Huila |
Chuť: | Ostružiny, mandarinky, kandované ovoce |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.