Aby se vám snadno nakupovalo, používáme na webu k personalizaci a analýze návštěvnosti cookies. Více informací

Sledujte nás na sítích

 

Instagram

cena: 135,00 Kč (5,18 EUR)
skladem

Nejprodávanější

cena: 139,00 Kč (5,34 EUR)
skladem
cena: 135,00 Kč (5,18 EUR)
skladem
cena: 139,00 Kč (5,34 EUR)
skladem

Recenze
Zákazníci nás mají rádi

Hodnocení z našeho Facebooku

Facebook hoodnocení

 

zobrazit další

 

Heureka hodnocení

 

 

Zákazníci nás mají rádi a my se jim za to odvděčujeme stále lepšími službami.

Zkuste to s námi také.

Hipster na kole pije kávu

Ověřeno zákazníky

Přidáno: 19.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Tohle byla výjimka, chodím spíše do kamenné prodejny, kde vás kromě voňavé kávy čeká i krásný úsměv od sympatické Radky.
Skvělá komunikace, rychlost a opravdu výtečná káva.

 

Přidáno: 19.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Objednávka je vždy velmi rychle vyřízena.

 

 

Přidáno: 19.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Spokojenost.

 

 

Přidáno: 16.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Spolehlivy,prehledny ,rychly ,nakupuji pravidelne ,super kava mam vyzkousenych vice tenhle je nejlepsi,dekuji za spolupraci...

Pro:

Komunikace
Rychlost
Kvalita
Vyber kavy
Spolehlivost

 

Přidáno: 15.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Přehledné stránky, bezvadná káva

 

Přidáno: 14.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Při prvním ochutnání produktů jsem byl mile překvapen a spokojen. Čerstvost a kvalita každého zrna dodává každému šálku kávy jedinečnou chuť a vůni, která vás dokáže uspokojit a zároveň zpříjemnit každé ráno. Mezi vedlejší účinky této kávy patří vykouzlený úsměv na tváři.

Pro:

Vystihující popis produktů
Skvělá komunikace
Čerstvá zrnková káva a vynikající chuť
Slušný výběr druhů kávy

 

Přidáno: 11.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Jste skvely a rychly

 

Přidáno: 09.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Dobrá výběrová káva za přijatelnou cenu. Mezi pražírnami nejlepší poměr cena/výkon. Jdou koupit i větší balení.

Pro:

Výběrová káva za dobrou cenu. Nejlepší poměr cena/výkon. Jdou koupit i větší balení.

Proti:

White bean jsou pouze po 250g, klidně by mohly být i 500g

 

Přidáno: 06.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

přehlednost a podrobný popis

 

Přidáno: 05.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Spolehlivost, rychlost, výborná komunikace a recyklují krabice ;)

 

 

Přidáno: 05.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vnikající káva, čerstvě upražená.

 

 

Přidáno: 05.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

široká nabídka produktů, vybere si opravdu každý
vynikající kávy
skvělá komunikace
rychlost dodání

 

Přidáno: 04.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlost
Výborná káva

 

Přidáno: 04.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Dobrá práce, slušné a poctivé jednání.

 

 

Přidáno: 30.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Kvalita čerstvě (a světleji=více chuti) pražené kávy z Coffeespotu je sama o sobě fantastická! Co ale dělá z jejich podnikání unikát je osobní přístup ke každému sáčku s kávou, rychlost vyřízení, vstřícná komunikace a zapálení všech zúčastněných pro dobrou věc. Jinou pražírnu už nehledejte (já jich vyzkoušel 7 z Moravy i z Čech), tahle je opravdu unikát. Jen tak dál a nepřestávejte růst!

Pro:

Vynikající káva
Osobní přístup
Vstřícná komunikace
Neustálé zlepšování
Zajímavý blog