Aby se vám snadno nakupovalo, používáme na webu k personalizaci a analýze návštěvnosti cookies. Více informací

Sledujte nás na sítích

 

Instagram

cena: 135,00 Kč (5,18 EUR)
skladem

Nejprodávanější

cena: 135,00 Kč (5,18 EUR)
skladem
cena: 149,00 Kč (5,72 EUR)
skladem
cena: 199,00 Kč (7,64 EUR)
skladem

Recenze
Zákazníci nás mají rádi

Hodnocení z našeho Facebooku

Facebook hoodnocení

 

zobrazit další

 

Heureka hodnocení

 

 

Zákazníci nás mají rádi a my se jim za to odvděčujeme stále lepšími službami.

Zkuste to s námi také.

Hipster na kole pije kávu

Ověřeno zákazníky

Přidáno: 29.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Super, kvalita, rychlost

 

Přidáno: 28.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Spokojenost

 

 

Přidáno: 28.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

spolehlivost,rychlost,výhodné ceny

Pro:

rychlost,
absolutní spolehlivost

 

Přidáno: 28.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Obchod mohu jen doporučit, již jsem udělala 3 objednávky a vždy vše pěkně zabaleno a s rychlostí blesku vyřízeno. Před vánoci objednáno jako dárek a druhý den jsem vyzvedávala v zásilkovně. A hlavně, mají vynikající kávu. Vánoční směs je opravdu moc povedená.

 

 

Přidáno: 28.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Věřím jim, že to dělají s láskou.

Pro:

Vždy čerstvě pražená káva.
Praktické balení.
Nižší stupeň pražení, kde vynikne jemná chuť.

Proti:

Není pro někoho, kdo má rád hodně praženou kávu.

 

Přidáno: 28.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlé jednání

 

Přidáno: 27.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Kvalita

 

 

Přidáno: 27.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlá komunikace, bohatý výběr.

 

Přidáno: 27.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

vyborný obchod rychlé dodaní zboží.

 

Přidáno: 27.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Obchod s kvalitní čerstvou praženou kávou. Ať jste milovníci ovocitých acidických ručně sbíraných a opečovávaných káv třeba z Afriky, nebo chcete zcela nekyselou kávu s tóny čokolády a oříšků, to své si tu najdete. Slogan "Prostě milujeme kávu" je tu naplněn na sto procent a pokud jste na tom stejně, kápli jste na ten pravý obchod.

Pro:

Naprosté lpění na prvotřídní kvalitě surovin
Vycházení vstříc zákazníkům (například já mám rád lehce tmavější pražení, zde mi bylo plně vyhověno, zatímco v jiné pražírně se mě snažili vychovávat a vysvětlovat mi, že jsem blbec a že ta káva, co mi chutná, mi vlastně chutnat nemůže)
Blesková rychlost dodání. O půlnoci objednám, ráno už je objednávka vyřízená, dopoledne předána přepravci a druhý den dopoledne mám čerstvě upraženou kávu doma.
Přehledné řazení káv na eshopu nejen podle země původu, ale i podle stupně pražení.
Rok a půl beru kávu z této pražírny a nechávám si ji posílat přes půl republiky, ačkoli mám další pražírnu ani ne 10 km od domu. Někdy prostě lokálnost není všechno a sympatický přístup a kvalita Coffeespotu si mě získaly.
Za špičkovou kávu tu platíte naprosto férovou cenu. Za stejnou kvalitu chtějí leckteré jiné pražírny podstatně víc.

Proti:

Žádná nevýhoda není, maximálně bych uvítal, aby v eshopu měli i filtry do dripperu a aeropressu, abych souběžně s kávou mohl doplnit i toto spotřební zboží.

 

Přidáno: 27.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychle doruceni
Prehledny vyber kavy

 

Přidáno: 26.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlé
Čerstvé
Velký výběr

 

Přidáno: 26.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlé doručení
Výborná káva za rozumnou cenu

Proti:

Žádná

 

Přidáno: 26.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Komunikace i o víkendu (rychlá reakce na dotazy)
Velice rychlé dodání zboží
Kvalitní káva i balení

 

Přidáno: 24.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Velmi kvalitní káva, rychlé vyřízení objednávky.